RANDERS GYMNASTISKE FORENING
ONLINE BOOKING OG TILMELDING
Hold: Jumping® Fitness
Mandag 22 Apr 2019 kl. 17:35-18:30
Sted: Fremtidens Foreningshus, Udbyhøjvej 189: Multisal 
Holdtype: Øvrige hold 
Beskrivelse: Jumping® Fitness er en ny og anderledes form for træning. Det er et dynamisk fitness program, som foregår på specielt udviklede Jumping® PROFI trampoliner.

Jumping® Fitness opstod ud fra ideen om at udvikle et træningsprogram, der styrker kroppen, mens du har det sjovt. Jumping® Fitness er en kombination af hurtige og langsomme trin / samt basic og avancerede trin. Denne sport styrker og træner hele kroppen og giver en styrket udholdenhed. Denne sport er også meget styrkende for bækkenbunden.

Jumping® Fitness udføres til nyt tempofyldt musik og garanterer højt humør! Vi starter stille og roligt med opvarmning, herfra øges intensiteten gradvis. Vi slutter af med lidt styrketræning og afslutningsvis udstrækning.

Da Jumping® Fitness foregår på trampoliner, er det ikke så belastende for hverken knæ og ryg, sammenlignet med træning på hårdt underlag. Dette gør sporten populær, da alle kan være med, selvom man har haft skader.

Jumping® Fitness er for alle; store som små, unge som gamle og mænd som kvinder - som bare er friske på at have det sjovt og få pulsen op.

Man skal have træningssko på. Strømper eller bare fødder er forbudt. Husk vand og håndklæde.

Jumping Fitness kan ikke anbefales hvis du er gravid.

Mvh Catharina Lysholm Hansen, Jumping® Fitness Instruktør 
Instruktør:Catharina Lysholm Hansen
 
Du skal være logget ind for at kunne oprette tilmeldinger.Holdet er passeret - tilmelding kan ikke foretages

Online HjælpLuk
ENTRY NOT FOUND
Udviklet af  Globus Data ApS    |   Cookie politik Randers gymnastiske Forening | Udbyhøjvej 189 | Tlf.: 86412440 | CVR: 18239817